İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB BAŞKANI ALİ KOPUZ ÖĞRENCİLERE TECRÜBELERİNİ AKTARDI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB BAŞKANI ALİ KOPUZ ÖĞRENCİLERE TECRÜBELERİNİ AKTARDI
    (10.01.2018 . 10:23:49) (Okuma: 2316)

    "Girişimci olmak önemlidir. Bununla beraber milli duygu ve şuura sahip bir girişimci olmak çok daha önemlidir."

     

    Bakırköy İmam Hatip okulları Mezunları ve Mensupları Derneği BAKİMDER tarafından düzenlenen "HAYALLERİNİN PEŞİNDE GİRİŞİMCİ GENÇLİK"  konulu programa katılan İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Bakırköy İmam Hatip Lisesi öğrencilerine iş yaşamı hakkında tecrübelerini aktardı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

     

    İmam Hatip Lisesi mezunu olan İSTİB Başkanı Ali Kopuz, konuşmasına “Her şeyden önce bir İmam Hatip Liseli olduğum için burada olmaktan gurur duyuyorum” diyerek başladı. Kopuz, İmam Hatip Lisesinde edinmiş olduğu kültürün hayatının her alanında olduğu gibi iş yaşamında da etkili olduğunu belirtti. Dürüstlük, doğruluk gibi erdemlerin yaşamın merkezine alındığında her işin hayırlı ve düzgün gittiğini ifade eden İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, bu erdemlerin de İmam Hatip Liseli olmanın sağladığı avantajlar olduğunu söyledi.

     

     

    BAKİMDER

     

    Açılış konuşmasını BAKİMDER Başkanı ve İSTİB Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Altuntaş’ın yaptığı buluşmada AltuntaşİSTİB Başkanı Ali Kopuz’un İmam Hatip Lisesi öğrencileri için yoğun programından zaman ayırdığı için teşekkür etti. Altuntaş’ın ardından konuşan Bakırköy İmam Hatip Lisesi Müdürü Ercan Yaren ise öğrencileri adına duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

     

    Başkan Ali Kopuz, İstanbul Ticaret Borsası olarak eğitime özel bir önem atfettiklerini, eğitime katkı konusunda kurumun bütün imkânlarını zorladıklarını belirtti. Kopuz, eğitimin bir ülkenin geleceğini şekillendirdiğine vurgu yaparak, iyi eğitim almış girişimcileri olan ülkelerin tüm dünya ile yarışabileceğini ifade etti.

     

    Kopuz, öğrencilerden gelen bir soru üzerine girişimci olmanın çok önemli olduğunu, ancak herkesin bu imkânı bulamayabileceğini söyledi. Bir ülkenin doktora ve bürokrata da ihtiyacı olduğunu ifade eden Kopuz, “Girişimci olmak önemlidir. Bununla beraber milli duygu ve şuura sahip bir girişimci olmak çok daha önemlidir” dedi. 

     

    Kendi dönemlerinde, eğitimin çok daha zor koşullarda sağlandığını, İmam Hatipli olmanın çok daha zor olduğunun altını çizen Kopuz, “Neyse ki artık daha çok İmam Hatip ve İmam Hatipli var. İmam Hatip okullarından mezun bir Cumhurbaşkanımız var. İmam Hatipli olmak artık bir ayrıcalık haline gelmiştir” şeklinde konuştu.

     

    İSTİB Başkanı Kopuz, programın ardından Bakırköy İmam Hatip Lisesi defterini imzaladı.





Etkinlik Takvimi
İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
 
       
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri
       



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?