İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI VE RAMAZAN ŞENLİĞİ
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI VE RAMAZAN ŞENLİĞİ
    (23.05.2018 . 14:06:02) (Okuma: 1985)

    Geleneksel İstanbul Ticaret Borsası iftar yemeği İSTİB Canlı Hayvan ve Et Borsası tesislerinde dün gerçekleştirildi. Her sene olduğu gibi yedi yüz kişiyi aşan bir katılımla gerçekleşen iftar yemeği, Ramazan şenliğine dönüşen sıcak görüntülere sahne oldu.  

     

    İSTİB Meslek Komiteleri, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, aileleri ile birlikte İSTİB personeli ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve İTO Meclis Başkanı Öztürk Oran, TOBB Eski Başkan Yardımcısı Halim Mete, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, ASKON Yönetim Kurulu Üyesi Av. Semih Tuncel,  Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Günaydın, Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyesi Mehmet Ali Avcu, Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak gibi iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri yetim çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Açık havada gerçekleşen iftar programı Başkan Ali Kopuz’un konuşması ile başladı.

     

    İSTİB Başkanı Kopuz, mübarek Ramazan ayının herkese sağlık, huzur ve refah getirmesini dileyerek, bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında, Ramazan’ın rahmet ve bereketinden en iyi şekilde istifade edebilmek için bu mübarek ayın en hayırlı şekilde değerlendirilmesi gerektiği söyledi.

     

    Borsa yönetimine geldikleri yıl başladıkları iftar programının geleneksel hale gelmesini temenni ettiklerini hatırlatarak, bugün ulaştıkları noktada İstanbul Ticaret Borsası ile bu geleneksel iftar programının akıllara geldiği için duyduğu memnuniyeti dile getiren Kopuz, “İstanbul Ticaret Borsası’nın iftar sofrasının gösterişten uzak bir şekilde ramazan ayının samimiyetini yaşatmaya çalıştığımız bu mütevazı sofrada sizlerle bir araya gelmek bizler için onur ve huzur kaynağıdır” dedi.

     

    İSTİB GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI VE RAMAZAN ŞENLİĞİ

     

    Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir

     

    Kopuz şöyle konuştu: “Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir. Ramazan ayı ise her zaman rahmet ile başlar. İnşallah bu mübarek ay, ülkemiz için, milletimiz için, bütün bölge için, bütün Müslümanlar için huzura vesile olur.

     

    İnşallah bu mübarek ay, başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere, Suriye’de, Yemen’de, Irak’ta, Mısır’da, Myanmar’da, Afganistan’da, Endonezya’da ve dünyanın her köşesinde zulüm gören tüm Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşu ile tecelli eder. Çünkü orada yaşamını yitiren çocuklar da, buradaki evlatlarımız da bizlere rabbimizin emanetidir. Geleceğimizdir.

     

    Onlar için yapabileceğimiz her şeyi yapmamız insani bir görevdir. Aynı zamanda devletimizin ve milletimizin bekası için mühim bir vazifedir.”

     

    24 Haziran’da yapılacak seçimler ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçileceğine de değinen İSTİB Başkanı Kopuz, “Bu seçimler ülkemiz için çok önemli bir dönemeç noktası olacak” dedi.

     

    Kopuz konuşmasına şöyle devam etti: “Şunu unutmamalıyız ki biz 24 Haziran’da sadece Cumhurbaşkanı ve milletvekillerini seçmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi bu seçim ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin şekilleneceği bir seçim. Halkımız bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekçisi oldu, onu yalnız bırakmadı.  Ülkemizin yarınlarını belirleyeceğimiz 24 Haziran seçimlerinde, halkımızın her zamanki gibi feraset göstereceğine, yanılmayacağına, ülkemizin aydınlık yarınları için en doğru kararı vereceğine inanıyorum. 24 Haziran’da vereceğiniz kararın ülkemizin gücüne güç katacağımıza inanıyorum.”

     

    Meclis Üyelerine Hizmet Şeref Plaketi

     

    İftardan hemen önce, İstanbul Ticaret Borsası’nda 65. dönemde Meclis Üyesi olarak görev yapan İsmet Meşe ve Vefa Yapınca’ya hizmetlerinden ötürü İSTİB Başkanı Ali Kopuz ve İSTİB Meclis Başkanı Bülent Kasap tarafından hizmet şeref plaketi sunuldu.

     

    Kur’an tilaveti ve dualarla karşılanan iftar vaktinin ardından, çocuklar için lokma tatlısı ve pamuk şekeri ustaları hazır bulundu. “Lokma” ve “Pamuk Şekeri” arabalarının önü çocukların oluşturduğu kuyruklarla doldu. Çocukların eğlencesine devam edebilmeleri için İSTİB tarafından ayrıca dondurma dağıtılırken, Başkan Ali Kopuz tarafından top ve uçurtma hediye edildi. 

     

     





Etkinlik Takvimi
İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?