İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB GELENEKSEL İFTARINI YETİMLERLE YAPTI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB GELENEKSEL İFTARINI YETİMLERLE YAPTI
    (17.06.2016 . 04:59:46) (Okuma: 4269)

    İstanbul Ticaret Borsası Geleneksel İftarında Yetimlerle Buluştu

     

     

    İstanbul Ticaret Borsası’nın geleneksel iftarı, Tuzla'da bulunan İSTİB Canlı Hayvan ve Et Şubesi tesislerinde dün gerçekleştirildi. Yaklaşık beş yüz kişinin katıldığı iftarda İSTİB Meslek Komiteleri, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, İSTİB personeli ve İstanbul protokolü yetim çocuklarla bir araya geldi. İftar sonrasında bir konuşma yapan İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, Ramazan ayında yokluğun, açlığın, bedenen olduğu kadar, kalben de hissedildiğini hatırlatarak, “Ramazan, sevdiklerimiz için büyük fedakârlıkları gösterdiğimiz aydır. İşte bu ayda biz açlığı da, susuzluğu da Allah'ın rızasını elde etmek için çekeriz. Gönlümüzü sevgi, şefkat ve hoşgörü ile doldururuz” dedi.

     

    Başkan Kopuz, şöyle konuştu: “Bugün burada sizlerle paylaştığımız mütevazı iftar sofrası da gösteriyor ki, biz aslında mükellef sofralara değil, donatılmış masalarda oruç açmaya değil, dost yüzüne muhtacız. İnanıyorum ki, sofralarımız daha mütevazı oldukça, dostlarımıza ve Allah'a daha yakın olacağız. Biz burada bu güzel iftar sofrasında bir araya gelirken, dünyanın dört bir yanında sıkıntılı günler geçiren kardeşlerimiz var. Ülkemizde hain terör ramazanda da masum insanları öldürmeye devam ediyor.

     

    Allah bu mübarek günler hürmetine dünyanın neresinde olursa olsunlar tüm mazlumlara yardım etsin, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize yardım etsin, ülkemizi aydınlık günlere çıkarsın.

     

    Çünkü Türkiye sadece 75 milyonun değil tüm mazlumların umududur. Biz ülke olarak iyi olursak dünya mazlumları da iyi olacak inşallah.Hep beraber, gelecek Ramazan'da da bir arada bulunmayı, ayet-i kerimede buyurulduğu gibi "bulunduğumuz halden daha iyi bir hale geçmiş olarak" buluşmayı temenni ediyorum. Ramazan ülkemize, milletimize barış ve bereket getirsin.” İstanbul Ticaret Borsası’nın iftar organizasyonuna yüzlerce yetimin yanı sıra, Pendik ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa GökdoğanKartal ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Deniz, Tuzla ilçe Müftüsü Aşır Durgun, Tuzla Askerlik Şube Başkanı Yarbay Mehmet Bülbül, Tuzla Aydınlı Mahallesi Muhtarı Nevzat Özsoy, Tuzla Kızılay Başkanı Mustafa Akman da katıldı.

     





Etkinlik Takvimi
İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
 
       
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri
       



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?