İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • O GECE HAİNLER ALÇAKLIĞIN, MİLLET KAHRAMANLIĞIN TARİHİNİ YAZDI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    O GECE HAİNLER ALÇAKLIĞIN, MİLLET KAHRAMANLIĞIN TARİHİNİ YAZDI
    (14.07.2017 . 16:41:55) (Okuma: 2061)

    İSTİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümün vesilesiyle yaptığı açıklamada, “15 Temmuz gecesi Türkiye’nin yaşadığı en uzun gecedir. O gece hainler alçaklığın, millet kahramanlığın tarihini yazdı” dedi.

     

    İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, bir yıl önce gerçekleşen darbe girişimiyle ilgili yaptığı açıklamada, darbeyi ve düzenleyenleri lanetleyerek, “15 Temmuz gecesi Türkiye’nin yaşadığı en uzun gecedir. O gece hainler alçaklığın, millet kahramanlığın tarihini yazdı” dedi.

     

    15 Temmuz gecesi İstanbul Ticaret Borsası olarak verdikleri tepkiyi de hatırlatan Ali Kopuz şöyle konuştu: “Hatırlarsanız, o gece ilk tepki veren kuruluşlardan biriydik. “Bu gece Türkiye'nin demokrasi geleneğine kastedilmiştir. Evde durma zamanı değil. Sokağa çıkıyoruz" dedik. Bu asil millet o gece onurunu çiğnetmedi. Tek yürek oldu ve darbenin karşısında dimdik durdu.”

     

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa çıkan ve “tehlike daha geçmemiştir” uyarısıyla sokaklarda demokrasi nöbeti tutan Türk milletinin adeta ikinci bir kurtuluş savaşı verdiğini belirten Ali Kopuz, “O geceyi torunlarımıza gururla ve ibretle anlatacağız. Benim “kâinat şerefsizi” adını taktığım hain Fetö ve işbirlikçilerinin oyunu bozulmuştur.

     

    15 Temmuz hain darbe girişiminin sadece iktidarı hedef alan bir girişim olmadığını belirten Kopuz, “Bu girişimin önemli bir ayağı da ekonomik darbe girişimidir, darbe girişimi halk tarafından püskürtüldükten sonra, darbenin ekonomik ayağının hala Türkiye’ye zarar vermek için girişimlerde bulunduğunu gördük. Fakat bütün bunlara rağmen 2017’nin ilk çeyreğinde %5’lik bir büyüme ile başlayarak bütün beklentilerin üzerine çıkmayı başardık. Bu Türk reel sektörünün başarısıdır. Türk milleti istiklaline ve istikbaline kastedildiğinde yaşlısıyla genciyle, fakiri ile zengini ile, işçisiyle işvereniyle, polisi ile askeri ile nasıl şanlı bir direniş gösterdiğini tüm dünyaya göstermiştir. Türk milletinin 15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit ve gazi olan asil milletimizin asil mensuplarına borcumuzu ödememiz mümkün değildir. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, gazilerimize de şifa diliyorum” dedi. 





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?