HUBUBAT, BAKLİYAT, YEM SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI


İstanbul Ticaret Borsası’nda, hububat, bakliyat ve yem sektörlerini temsil eden 1. 2. ve 3. No’lu komitelerin sektörlerinde sürdürülebilirlik, iç ve dış ticaret ile verimlilik bağlamında zümre toplantısına hazırlık amacıyla bir çalıştay gerçekleştirilecek.

17 Haziran 2025 Salı günü saat 10.00’da İstanbul Ticaret Borsası Eminönü Merkez Yerleşkesinde yapılacak olan çalıştaydan elde edilecek sonuçlar, ilerleyen süreçte kamu kurumları yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecek Hububat, Bakliyat ve Yem Ürünleri Sektörleri Zümre Toplantısı’nın temelini oluşturacak.

Çalıştayda, Hububat, Bakliyat ve Yem ürünleri odaklı olarak; tarımsal üretimde sürdürülebilirlik, iç ve dış ticaret, ithalat ve ihracat kısıtlarının etkileri ve verimlilik konuları ele alınacak.