Page 5 - borsaaktuel-71-k
P. 5

MENÜ
                                                   TASARIMLARININ

                                                   EVRİMİ



                                                                20










               “HAYVANCILIK                                                           “ZEYTİNYAĞINDA

               DESTEKLERİ İYİ                                                         TAKLİT VE TAĞŞİŞ
               ANLATILMALI”                                                           İTİBARI ZEDELİYOR”



                             06                                                                     24











                                                   “BAL, SAHTECİLİĞİ
                                                   EN ÇOK YAPILAN

                                                   ALTINCI ÜRÜN”


                                                                30











               “BİZE GELEN BİZİ YAZAR”                                                ÇİN’İN TARIM SEKTÖRÜNDE
               KENAN YAVUZ ETNOĞRAFYA                                                 YENİLİKÇİ DÖNÜŞÜMÜ

               MÜZESİ


                             52                                                                     42
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10