İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • BAŞKAN ALİ KOPUZ’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    BAŞKAN ALİ KOPUZ’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI
    (15.06.2024 . 20:51:08) (Okuma: 147)

    İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz’un Kurban Bayramı açıklaması:

    “Ruhunda Hakk’a yakınlık fedakârlık ve koşulsuz teslimiyet gibi nice hikmetleri barındıran mübarek Kurban Bayramına erişmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Bu nedenle, kıymetli bir ibadet olmanın yanı sıra toplumsal birliktelik ve dayanışmanın sağlamlaşması için çok önemli olan bayramlar;  diğerkâmlık, yardımlaşma, şefkat gibi hasletleri en yoğun şekilde yaşamamıza vesile olmaktadır. Bu bayramda da bizi değerleri güçlü bir millet yapan bu duyguları en güzel biçimde göstereceğiz.

    İstanbul Ticaret Borsası olarak bu bayramda da Tuzla Hizmet Biriminde ilgili Kamu Kurumları ile eşgüdüm içerisinde önlemlerimizi almış bulunuyoruz. Bu kapsamda, 2024 yılı Kurban Bayramı dönemi boyunca, Borsamızın Canlı Hayvan ve Et Şubesi,  İstanbul İl Hayvan Sağlığı ve Zabıtası komisyonu kararları gereğince Anadolu Yakası karantina alanı olarak hizmet vermektedir. Ayrıca Canlı Hayvan ve Et Şubesine canlı hayvan ticareti yapan üyelerimiz tarafından getirilen hayvanların 5996 sayılı ‘’Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu’’ uyarınca gerekli kontrolleri yapılarak giriş ve çıkış işlemleri sağlanmakta; TSE onaylı tartı, sağlık, hijyen ve güvenilirlik esaslarına riayet edildiği konaklama hizmeti sunulmaktadır.

    Diğer taraftan, insanlığın yüzkarası İsrail’in katliamları bayrama girerken maalesef sürmektedir. Gazze’de katledilen sadece bir millet değil, tüm insanlıktır. Çünkü bu vahşet öyle bir tarzda ve yöntemle yapılmaktadır ki, saldırı altında olan insanlığın ortak vicdanı ve değerleri haline gelmiştir. Mabetler, hastaneler, siviller ve çocuklar özellikle hedef alınmaktadır. Bu öyle bir saldırı haline gelmiştir ki sadece saldırganlar değil, tepki göstermeyenlerin de sorumluluğu vardır. Eğer tüm dünya birleşip bu katliamı hemen durdurmaz ve suçlular cezalandırılmazsa barış içinde bir dünyanın hayalini kurmak bile mümkün olmayacaktır.

    Bu duygu ve düşüncelerle, aziz Milletimiz ve cümle İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Bayramın huzur, esenlik, bereket, getirmesi; Filistin ve Doğu Türkistan gibi yeryüzünün birçok bölgesinde yaşanan zulümlerin son bulmasına vesile olması temennisiyle, kendi gök kubbemiz altında sağlıkla erişeceğiniz nice bayramlar diliyorum.”


     

     





Etkinlik Takvimi

Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?