İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB AKADEMİ AÇILDI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB AKADEMİ AÇILDI
    (25.11.2015 . 09:48:09) (Okuma: 3044)

    İstanbul Ticaret Borsası’nın üyelerine ve personele yönelik eğitim faaliyetlerini gerçekleştirileceği “İSTİB Akademi” düzenlenen törenle eğitim çalışmalarına başladı.

     

    İSTİB Akademi’nin açılış töreninde konuşan İSTİB Genel Sekreteri Ali Yavuz Yiğit, Akademinin hayat bulduğu İSTİB Merkez Binasının 1926 yılında gerçekleştirilen “İktisat Kongresine” de ev sahipliği yaptığına değinerek, “Bugün İSTİB ailesi olarak bizler çok heyecanlıyız. İSTİB akademinin ilk eğitimini gerçekleştireceğiz, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. 

     

    Borsamız 1924 yılından bu yana tam 91 yıldır Türk ticari hayatına katkıda bulunmak ve ticaretin önündeki engelleri kaldırmak için aynı şevkle çalışmalarına devam ediyor.” dedi. 

     

    2013 Yılından bu yana 3000 kişiye eğitim verdik.

     

    İSTİB Akademinin borsa açısından iki yönden çok önemli olduğuna değinen YİĞİT, “Bugün bizim için iki yönden önemli. Birincisi Ticaret Borsamızın kuruluşundan bu yana üyelerimize verdiğimiz eğitimler İSTİB Akademi ile kurumsal bir yapıya kavuşmuş oldu. 

     

    Üyelerimize yönelik vermiş olduğumuz eğitimlerde 2013 yılından bu yana büyük bir mesafe kat ettik. Sadece son üç yılda vermiş olduğumuz çeşitli eğitimlere katılan kişi sayısı toplamda 3000 i buldu. 

     

    Heyecanımızın ikinci sebebi ise şu anda bulunduğumuz bu binada bu akademinin kurulmuş olması. Bu bina, 1. Hamidiye Medresesi. 1780 yılından Cumhuriyet yıllarına kadar içinde önemli bir kütüphane barındıran bir eğitim yuvası. Biz İSTİB Akademi ile içinde bulunduğumuz bu binanın tarihsel köklerine de hizmet etmiş olduğumuza inanıyoruz.

     

    Sizlerden gelen talepler doğrultusunda eğitim konularımızı belirledik. Bu çatı altında verilecek olan eğitimlerin çalışmalarınıza olumlu katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Sizlere ilettiğimiz anketler sonucunda 2015 yılı için belirlenen eğitimlerin birincisi, “Yazılı Sözlü İletişim, Rapor Yazma, Etkili Sunum” konularını kapsıyor. Bu eğitimin devamında, 1 Aralık, Salı günü “Satış ve Pazarlama” eğitimi gerçekleştirilecek.” dedi.

     

    Konuşmasına Amâlar Şeyhi Osman Kemali Efendi’nin "İlm-ü irfanla münevver olmayan eyler cedel" (İlim ve irfanla aydınlanmayan tartışır durur) sözleriyle devam eden YİĞİT,   “insanları ilim ve irfanla aydınlatan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” diyerek konuşmasını bitirdi.

     

     

    İSTİB Akademinin ilk gününde Ayşen Laçinel tarafından Yazılı Sözlü İletişim, Rapor Yazma ve Etkili Sunum konularında eğitimler gerçekleştirildi. Eğitimler 1 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek satış ve pazarlama eğitimi ile devam edecek. Üyelere yönelik tamamen ücretsiz olan bu eğitimlere katılabilmek için www.istib.org.tr sitesindeki kayıt formunu doldurarak müracaatta bulunmak yeterli.

     

    Üyeler ve personelin yoğun katılımıyla gerçekleşen eğitimler sistematik bir şekilde ve yine üyelerin talepleri doğrultusunda devam ettirilecek.





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?