Başvuru Yapan:
Gerçek Kişi
4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.
T.C. Kimlik No (*)
:
Ad Soyad (*)
:
E-Posta (*)
:
Telefon (*)
:
Faks (*)
:
Geri Dönüş Tercihiniz
:
Adres (*)
:
İstenilen Bilgi / Belge (*)
:
(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.
Başvuru Yapan:
Tüzel Kişi
4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.
T.C. Kimlik No (*)
:
Ad Soyad (*)
:
E-Posta (*)
:
Telefon (*)
:
Faks (*)
:
Geri Dönüş Tercihiniz
:
Adres (*)
:
İstenilen Bilgi / Belge (*)
:
(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.
İSTİB MECLİS ÜYESİ SÜLEYMAN TARAKÇI CNBC-e'DE
(22.11.2024 . 16:30:56) (Okuma: 164)
İSTİB Meclis Üyesi Süleyman Tarakçı, CNBC-e televizyon kanalında yayınlanan e-Hayat programında yöresel mutfak kültürlerini ve tarladan sofraya olan sürecinin yerel ekonomiye katkısını değerlendirdi.
Mutfak kültürünün yalnızca belirli bir şehirle bağlantılı olmadığını, her bölgenin kendine has lezzetleri ve gelenekleriyle ayrı bir kimlik taşıdığını vurgulayan Tarakçı, yöresel ürünlerin kullanımı, özgün yemek tariflerinin varlığının sürdürülmesi ve bölge mutfağının gelişimi açısından hayati bir rol oynadığını ifade etti.